Actuele informatie

Periode 1 zit er op!

 

We hebben met zijn allen hard gewerkt aan het behalen van de leerdoelen. We zijn trots! Op 3 december om 20:00 gaan de inschrijvingen op Magister open voor de KeuzeWerkTijd van periode 2. Ook zullen de studiewijzers z.s.m. in Magister geüpload worden. Uiteraard krijgen de kinderen de papieren versies in hun studiewijzermap.

 

Oudergesprekken en voorlichting PTA/Profielkeuze

 

We zullen, gezien de huidige situatie, de oudergesprekken over de telefoon en de voorlichtingen via Microsoft Teams doen. U ontvangt spoedig bericht over tijden en de manier waarop u mee kunt doen aan de voorlichting, ook zonder het programma Microsoft Teams te downloaden. Dit alles zal plaatsvinden op dinsdag 1 december.

 

Wat een jaar!

 

Door de ontwikkelingen in de wereld verloopt alles anders dan anders. Voor dit schooljaar zijn richtlijnen opgesteld, welke in lijn staan met de richtlijnen van het RIVM. Deze worden bijgesteld, wanneer er veranderingen zijn in het advies. Dit is de laatste versie van het protocol:

 

20201023 coronaprotocol Kiem Montessori

 

Wij hebben inmiddels buddy’s aangewezen in de klassen, die vragen kunnen beantwoorden van mensen in quarantaine. Ook verzochten wij u met onderstaande brief een laptop aan te schaffen, voor het geval dat wij weer dicht moeten.

 

20200930 laptop op school

 

Rectificatie: 8gb ram geheugen en een ssd schijf is niet persé nodig voor het doel waarvoor wij de laptop gebruiken. Ook kan een chromebook of tablet wel. Excuses voor het ongemak en de onduidelijkheid.

 

Programma Toets en Afsluiting jaar 3 en 4

 

Het was hard werken, maar intussen is het Programma Toets en Afsluiting (PTA cohort) van jaar 3 en 4 af. We zijn er met zijn allen erg trots op.

 

Kiemm Cohort PTA 2020

 

Onderzoek naar slaap

 

Tijdens het KWT hebben Kiyo, Tim, Wim en Pascal aandacht besteed aan slaap onder jongeren en hier onderzoek naar gedaan in samenwerking met de VU. Zij hebben uiteindelijk een mooi voorlichtingsfilmpje gemaakt, alsmede een plan van aanpak met de ouders van jaar 1. Trots!

 

Promotiefilm

 

Samen met Gijs, Yassin, Meghan en Munnever hebben wij een promotiefilm gemaakt en we zijn trots op het resultaat.