Actuele informatie

Wat een jaar!

 

Door de ontwikkelingen in de wereld verloopt alles anders dan anders. Voor dit schooljaar zijn richtlijnen opgesteld, welke in lijn staan met de richtlijnen van het RIVM.

 

20200902_coronaprotocol_Metis_Kiemm

 

Hier is inmiddels een aanvulling op gekomen, waarin het MSA bestuur collega’s en leerlingen dringend verzoekt in de vrije ruimtes mondkapjes te dragen

 

20201002 Aanvulling protocol

 

Een andere aanvulling hierop, is dat de kans sterk aanwezig is dat er weer een digitale constructie moet komen met de tweede golf. Hopende dat dit nooit nodig hoeft te zijn, vragen we toch laptops aan te schaffen waar mogelijk en hebben we buddy’s aangewezen in de klassen (die nu al leerlingen helpen die thuis de les willen volgen en vragen hebben)

 

20200930 laptop op school

 

Programma Toets en Afsluiting jaar 3 en 4

 

Het was hard werken, maar intussen is het Programma Toets en Afsluiting (PTA cohort) van jaar 3 en 4 af. We zijn er met zijn allen erg trots op.

 

eindversie Cohort 2020 MAVO

 

Onderzoek naar slaap

 

Tijdens het KWT hebben Kiyo, Tim, Wim en Pascal aandacht besteed aan slaap onder jongeren en hier onderzoek naar gedaan in samenwerking met de VU. Zij hebben uiteindelijk een mooi voorlichtingsfilmpje gemaakt, alsmede een plan van aanpak met de ouders van jaar 1. Trots!

 

Promotiefilm

 

Samen met Gijs, Yassin, Meghan en Munnever hebben wij een promotiefilm gemaakt en we zijn trots op het resultaat.