Actuele informatie

Sluiting school n.a.v. Lockdown

 

Helaas is de situatie in de zorg verslechterd. Hierdoor is besloten tot een verlenging van de lock down. Dit betekent dat de school hopelijk vanaf 10 februari weer open mag voor leerjaar 1 en 2. Dit krijgen we dan op 9 februari te horen. De kinderen van leerjaar 3 zijn vanaf morgen weer fysiek aanwezig op school.

 

20210113 verlenging lockdown Kiem

 

Camera’s binnen Teams

 

Juist nu vinden wij het belangrijk grip te kunnen houden op onze leerlingen. We hebben intern besloten tot het mogen verplichten van het aanzetten van de camera. Er zijn mogelijkheden om de achtergrond te vervagen, dit is derhalve niet in strijd met de privacywet. We zullen leerlingen hier tijdens de mentorles over informeren. We zullen extra USB webcams aanschaffen, welke op school opgehaald kunnen worden.

 

Meeloopdagen n.a.v. Lockdown

 

Door het verlengen van de lockdown hebben we drastische maatregelen moeten nemen voor de meeloopdagen (voorheen open dagen). Eenieder die zich heeft ingeschreven voor een tijdslot zal worden aangeschreven via de mail. (hierin staat ook hoe u u kunt afmelden en inschrijven voor een nieuw tijdslot. U bent automatisch ingeschreven voor de nieuwe meeloopdagen. Wanneer de lockdown langer duurt, zullen de meeloopdagen op deze nieuwe data door laten gaan, maar dan alleen voor de kinderen.

 

Donderdag 4 februari wordt donderdag 18 februari.

Zaterdag 6 februari wordt woensdag 17 februari en begint pas om 13:30, i.v.m. basisschooltijden.

 

Promotievideo Kiemm

 

We hebben een nieuwe promotievideo laten maken. We zijn erg trots op het resultaat.

 

 

Coronaprotocol

 

Dit is de laatste versie van het protocol:

 

20201023 coronaprotocol Kiem Montessori

 

Presentatie video open dagen

 

Voor de open dagen van 2021 maakten we samen met de leerlingen een informatieve video, die de presentatie van de open dagen vervangt. Zo zitten er niet teveel mensen bij elkaar!