Actuele informatie

Het aanmelden is begonnen!

 

Dit jaar moeten we het aantal mensen op de scholen beperken, en daarmee ook het risico op besmetting met het coronavirus. Daarom meld je je aan bij een middelbare school op een nieuwe, digitale manier met online formulieren en keuzelijsten. Voschoolkeuze 020 deelde de volgende brief met basisscholen en ouders. brief-digitaal-aanmelden-ouders-verzorgers. Daarnaast heb jij of hebben je ouders misschien in het Parool gelezen dat kinderen met een dubbeladvies mogen meeloten op hun hoogst geadviseerde niveau. Dus als je vmbo-t/havo-advies hebt, dan kun je meeloten op havoniveau. Dit geldt niet voor scholen waar ze maar één niveau aanbieden (de categorale scholen). Neem contact op met onze deelschoolleider, Tuncer Akyazi (06-43086789) of mail naar kiemm@msa.nl wanneer u geïnteresseerd bent in een havo-plek op het Kiem Montessori.

 

School weer gedeeltelijk open

 

U heeft als ouder een brief ontvangen over de manier waarop we onze heropening gaan vormgeven. We zijn erg enthousiast!

 

De meeloopdagen zitten erop!

 

Wat was het fijn om weer even live te kunnen genieten van jeugdelijke interesse in schoolse materie. We hopen dat we alle kinderen die gekomen zijn hebben kunnen helpen om een betere keuze te maken voor aankomend schooljaar. Wij zijn hen allen erg dankbaar.

 

Ook bent u als ouder in grote getale mee gaan kijken op onze livestream, waarbij u ons vragen heeft gesteld. Hiervoor willen wij u bedanken!

 

De inschrijfperiode duurt van 4 maart t/m 19 maart.

 

Livestream donderdag 18 februari

 

https://youtu.be/YRs2aD8hgmk

 

Livestream woensdag 17 februari

 

 

Sluiting school n.a.v. Lockdown (update)

 

De school zal gesloten blijven tot de maandag na de voorjaarsvakantie voor jaar 1 en 2. Jaar 3 en 4 zijn nog steeds welkom op school. Ook leerlingen, waarvan de ouders een vital beroep hebben, zijn welkom. We balen hier uiteraard ook van, maar laten we er met zijn allen het beste van maken!

 

 

 

Handleiding cijeroverzicht voor ouders

 

Met dank aan dhr. A. Dassen hebben wij een mooi overzicht van hoe u als ouders het cijeroverzicht van uw kinderen kunt bekijken

 

Handleiding cijferoverzicht

 

Promotievideo Kiemm

 

We hebben een nieuwe promotievideo laten maken. We zijn erg trots op het resultaat.

 

 

Coronaprotocol

 

Dit is de laatste versie van het protocol:

 

20201023 coronaprotocol Kiem Montessori